arrow-up-icon
查看酒店資料

曼谷JW萬豪酒店 (JW Marriott Hotel Bangkok)

4 Sukhumvit Soi 2, 素坤逸路, 曼谷, 泰國 10110

優秀 8.7
來自406份評價

最新的酒店評價

按遊客類型進行篩選
優秀



來自406份評價
  • 酒店衛生及舒適度 8.9
  • 設施 8.3
  • 位置 9.0
  • 客房舒適度 8.9
  • 服務 8.8
  • 性價比 8.2
  • 餐飲 8.6

Xiaoqin S.
中國
2013年1月21日
Very beautiful hotel and the room is big .
Buffet is very good 。
我老公是美国人,我在酒店,有服务生到位的服务,对待我们很客气。住房宽敞,服务设施到位。 大厅的咖啡吧有非常好吃的披萨和音的披萨和萨拉。还有音乐演奏。很值得待在那里享受。 倒是大堂服务员很希望我们按照他们提供的珠宝展去逛,后来我们知道了,只要我们去一下,不买东西,他们也可以获得200B的汽油费。还有宾馆没有到机场接我们,我们打了电话,他们回答没有这个服务。我们只好自己打的过去的。还有我们离开时,宾馆要我们付500B,才可以送我们去机场。我们自己打的过去的,出租车打表才79B,加上高速收费,我们只付了200B。 酒店前台咨询处那个男的很不高兴我们自己打的。

ying Y.
中國
2013年1月9日
标准的五星级酒店
交通方便
交通位置很好,设施不错但是没什么特色,就是普通的五星级酒店,作为度假不适合住这里,比较适合商务旅行。

YE X.
中國
2012年11月29日
位置优越。
位置优越。距离曼谷时尚街区、购物中心、夜生活地带都非常近,出行方便。
酒店提供五星级标准服务,无惊喜但也无遗憾。唯一不好的印象是酒店内旅行预订的人要价太高,他联系的出租车比外面自己谈的价格高出三倍以上。当然,一般人是不会选择的

zeng Z.
中國
2012年9月22日
这个酒店一般
酒店附近晚上有不少小吃
这个酒店的硬件设施一般,不是很满意,床不够舒服,酒店按摩结束营业的时间比较早,累了一天回到酒店却不能按摩,比较郁闷

XIE H.
中國
2010年1月11日
优质的酒店
交通方便,每个员工都面带微笑,很亲切,泰式餐厅的食物很美味
进出要安检,有点小紧张的气氛
元旦新年的派对气氛相当好,找到了度假时放松和快乐的感觉。行政楼层的酒廊食物也不错。

steven E.
英國
2016年7月22日
Usual Marriott Standards
Couldn't fault this hotel, we stopped over for two nights on the way back home after a two week holiday. Quite a formal hotel, found the attention to detail of all the staff very high Good pool area with nice spar and fully equipped gym Good location for MBK and Siam

Deepak K.
印度
2016年7月7日
JW MARIOT BANGKOK
interiors needs urgent repairs as compared to other new hotels in the same vicinity.

Casey L.
新加坡
2016年7月6日
Breakfast
Main restaurant serving breakfast needs more variety and better layout. Serving waiters or waitresses or not attentive.

Stephen M.
美國
2016年6月17日
Good Hotel
Good hotel overall. Club level service is good but food variety needs updated as same food each time we visit. Need better munchies throughout the day.

Nicholas M.
英國
2016年6月1日
Bangkok Marriott
As expected the Marriott Bangkok provided excellent service and facilities. Normally I would use the lounge for breakfast but due to my 3 year old daughter being with us on this trip we opted to use the buffet breakfast area in the main lobby. The care and attention from the staff was commendable and the food was excellent and varied.