查看酒店資料

很好 7.9
來自206份評價

最新的酒店評價

按遊客類型進行篩選
很好



來自206份評價
  • 酒店衛生及舒適度 7.4
  • 設施 8.0
  • 位置 7.5
  • 客房舒適度 8.1
  • 服務 8.1
  • 性價比 8.3
  • 餐飲 7.8
排序方式

來自中國的 zhen H.
夫婦/情侶旅客
2012年7月入住 3 晚
宾至如归的民宿
环境好
在乌布住了三天的民宿,服务非常热情友好,庭院很大很漂亮,房间也大,就是床太软了,睡得腰酸背疼的,房间里的设施也很有地方特色,每天晚上工作人员都等我们回来,询问我们第二天要吃什么早餐,然后准时备好,唯一的缺点就是离乌布中心地带要多走一条街的距离。
2012年7月21日評價

來自中國的 BEIBEI H.
夫婦/情侶旅客
2012年6月入住 2 晚
服务一流的迷人酒店
服务态度非常好,酒店风格很有巴厘岛特色
这家应该是个家庭旅馆,男老板人长的很儒雅,服务态度非常好,登记护照的时候知道是我的生日,第二天除了送我一个蜜月蛋糕还加送了一个生日蛋糕(虽然都很小,呵呵)可是心思很细啊,味道也很好吃。整家店从老板到服务生的服务态度都非常的让我们有宾至如归的感觉,一到店就有免费的果汁、茶、咖啡可选,但是房间应该比较旧了,各种设施都比较陈旧,因为整家店的花花草草非常茂密,以至蚊子蚂蚁非常盛行,再去的朋友一定要带好驱蚊的东西。他们家的wifi只覆盖了室外,室内是没有的。房间没有空调,只有风扇。没有泳池。
2012年6月12日評價

來自中國的 Liang F.
夫婦/情侶旅客
2012年1月入住 2 晚
非常温馨安静的家庭旅店
旅店花园非常令人愉悦
花园里实在是太舒服了,舒服的都不想出门。老板和员工都非常友善,每天早上都穿着传统服装在花园边的餐厅等着我们下楼吃早饭,水盆里永远放着鲜花。房间的阳台看出去有一片非常漂亮的花园。
2012年1月28日評價

來自中國的 XIAOYU L.
團隊旅客
2012年1月入住 1 晚
环境优美,服务好
服务很好,房间挺大的
酒店装修不错,布局很好,是女儿帮忙订的房间,服务很好,房间也不错,值得推荐。下次如果再来或者有朋友来的话课可以推荐该酒店。
2012年1月15日評價

來自越南的 Dao T.
夫婦/情侶旅客
2016年7月入住 2 晚
Great place and very good value for money.
Friendly staff and a nice garden with a lovely, clean pool. The courtyard is very picturesque. The breakfast was very tasty and I highly recommend it. It's not far from some very nice temples and shopping areas. Comfortable and clean beds with a nice balcony for smokers or just to relax outside having your morning coffee. Overall a very nice place to stay, we were disappointed that we didn't book there for longer.
2016年8月16日評價

來自澳洲的 Erin B.
單行旅客
2015年11月入住 29 晚
Great staff lovely pool, room & gardens
The pool and grounds are lovely & quiet, the staff are really friendly & helpful and room was nice and big
I really enjoyed my stay for the reasons above. It was a little too hot and far to walk into town but easy & quick on a motor bike. Staff, room & pool were lovely & quiet. I would recommend ear plugs for dogs & ceremonies but I think that is standard in bali. I loved my big room with a big bed and balcony 😊 fan was fine for my month stay in October
2015年12月7日評價

來自澳洲的 Kirsty W.
單行旅客
2015年10月入住 3 晚
Spacious rooms, nice views, cool.
The size of the room, the view, the pool.
Unmaintained, dirty rooms. Too far from town to walk. Friendly staff.
2015年10月25日評價

來自澳洲的 Pauleen M.
夫婦/情侶旅客
2015年10月入住 3 晚
Lovely
Location Family run business great pool
The room was not as grand as was stated on line. Did not have rice paddy view had rubbish filled paddock and a few paw paw trees. Lovely breeze a few mozies.
2015年10月20日評價

來自新西蘭的 Jeremy D.
夫婦/情侶旅客
2014年9月入住 3 晚
Awesome thanks!
Beautiful setting, great food and wicked view!
2015年9月24日評價

來自荷蘭的 Jacob V.
單行旅客
2015年4月入住 3 晚
good location
location,
2015年9月17日評價