arrow-up-icon
查看酒店資料

黃金海岸酒店 (Gold Coast Hotel)

青山公道1號, 屯門, 香港, 香港

很好 7.8
來自3786份評價

最新的酒店評價

按遊客類型進行篩選
很好



來自3786份評價
  • 酒店衛生及舒適度 8.3
  • 設施 7.9
  • 位置 7.1
  • 客房舒適度 8.1
  • 服務 8.1
  • 性價比 7.9
  • 餐飲 7.5

Yuet H.
香港
2016年7月4日
親子設施
是一個很適合一家大小的地方

CHENG F.
中國
2016年7月3日
很滿意渡假酒店
good

Leung L.
香港
2016年7月3日
整體滿意
整體滿意,服務良好,泳池設施適合一家大細玩。是次, upgrade為露台房, 非常欣賞出路臺嘅門有安全鎖, 適合兒童入住。 唯房內梳化之清潔有進步空間。 另外,室內兒童遊樂場有大量玩具,小朋友玩得開心,但清潔度一般,波波池有爛波,建議勤清潔會更好。

Wing F.
香港
2016年7月3日
環境不錯
整體滿意

Ka C.
香港
2016年7月2日
Booking & facilities
攪咗半個鐘頭先攞到房,原因係同事睇漏左email冇左個booking,最後都係我哋堅持話俾咗錢,有email確認,先可以搵到個原因,大堂女同事都好有耐性,應記一功,最後都俾咗兩杯welcome drink coupon 我哋賠罪,都可以接受啦。 今次住喺海景房望到個遊艇碼頭景都好靚,好在天氣好好,但晚上有問題啦,發現樓上滴水滴喺廁所嘅洗手盆上面,叫room Service都好快有師傅嚟睇, 最後都搞唔掂建議我哋轉房,但因為無房,不能夠比兩間房我哋,等我同妹妹可以同房係附近,而且搬房又麻煩,咁我就不要了。 整體酒店房翻新左都算新淨,而且泳池都大, 又有小朋友玩嘅地方,酒店大門旁嘅kids zone 小朋友都好鍾意!

Ka C.
香港
2016年7月2日
Book & 設施
入住嘅時候攪錯左個check-in,最後搞咗半個鐘先話俾我知原來漏睇email未起翻個Booking好在后來發現到,當然我哋堅持啦,因為有email確認已經付款,Lobby Check in嘅同事都好有耐性,找到原因,最後俾咗兩位welcome drink coupon 當賠罪

YUE P.
香港
2016年7月2日
價錢質素合宜
房間舒適,游泳池不錯的

shek H.
香港
2016年7月1日
舒適,完全渡假feel
設施保養得好好又齊全,職員態度有禮,誠懇細心,食物質素唔錯,選擇又多。 咁唔好彩發現雪櫃壞了,佢地完全冇問點解十分鐘左右便換了另一個。 真高效率,我只係想雪塊面膜咋 !!!

WAI L.
香港
2016年6月30日
風景很好
沙灘質素一般,環境還可以

CHIO P.
澳門
2016年6月27日
有渡假feel
被安排入住有大露台的客房,感覺舒服。